Mr.VisaAri Admin
Numri i postimeve : 305 Location : N`Kaqanik Registration date : 01/07/2008
| Titulli: Elvana Gjata-Ku jeton Dashuroija Ime Sat Jul 05, 2008 4:16 pm | |
| Elvana Gjata-Ku jeton Dashuroija Ime
Zonje e dashur, sot jam plakur e as, as 25 ende si kam.. Zonje e huaj, gjuaj para jush krenarin, kėta lot me rrin dua t'merr merzin, kam frik kur e tij jo s'jam..!
REF.. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime Ku jeton, ku jetoo ooon Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter tani jeto ooooon
Fati krisur, dukem e krisuur por dua pran derės sė tij tė shtrihem taniii Le t'mė shohin,, Le t'mė njohin, nga turpi i zi nuk vdes njerii dua tė jem pran tij...
REF.. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetės sime Ku jeton, ku jetoo ooon, ku je sooo ooot Si kemishėn e tij tė vjetėr ai me zhveshi me vajzėn tjetėr tani jetooooonoooon
Zonje e dashur, dua t`jem e matur, por buza me dridhet se kam tė leht hera e par kerkoj, kerkoj rrugen e shpreses, numrin e baneses, jee ti shpetimtarja ime sooooot , shpetimtarja ime sooot me duhet ta takoj.
REF.. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetės sime Ku jeton, ku jetooooon Si kemishėn e tij tė vjetėr ai mė zhveshi me vajzėn tjetėr tani jeton
Edituar pėr herė tė fundit nga Mr.VisaAri nė Sat Jul 05, 2008 4:25 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
Mr.VisaAri Admin
Numri i postimeve : 305 Location : N`Kaqanik Registration date : 01/07/2008
| |