Numri i postimeve : 305 Location : N`Kaqanik Registration date : 01/07/2008
Titulli: Re: Sat Jul 05, 2008 4:15 pm
Engjejt Vrasin Njelloj--Besa
Nata e pagjume brengat numeron lotet ne nje lum kujtimesh shkojne gjak i tradhetuar ngjyre nderron. Rrahjet s'i degjoj, duart mezi mbaj ky zhgenjim i hidhur ty s'te fal jo nuk jam mizore pse deshmoj engjejt te vrasin njelloj
Do te marri malli, mos harro syte kur ti mbyllesh mos shiko hija e mekatit s'te frikson Moho.....! shko se tjeter zemer te kerkon le te jete ajo qe sot vajton ty as dashuria s'te ndryshon Prano....!
Shekuj s`do te pres, enderrat do ti zgjoj ky denim per shpirtin perfundoi veshur ne te zeza me s'jetoj Parajsa te dy s'na pranon
Do te marri malli, mos harro syte kur ti mbyllesh mos shiko hija e mekatit s'te frikson Moho.....! Shko se tjeter zemer te kerkon le te jete ajo qe sot vajton ty as dashuria s'te ndryshon Prano....!
A mundem vall e vetme fundin ta shoh qarte a do ti tradhetine une ta pranoj pa fjale? a mundesh valle te zgjohesh larg nga trupi im? se po mesove se qielli paska kufij fundin jo z'dua ta di mos me harro
Do te marre malli, me beso rrugeve perlotur mos ndalo dashuria ime s'te mjaftoi prano.....! ishe e gjithe bota me beso por un me te tjere s'do jete njelloj ajo qe ne deshem perfundoi
Po te mori malli, mos trego syte mos i fshij e me shiko netet e mekatit meshiro...
pranooo
Edituar pėr herė tė fundit nga Mr.VisaAri nė Sat Jul 05, 2008 4:24 pm, edituar 1 herė gjithsej